Jihomoravský Krimi Složky IZS YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO: Policisté zachránili mladou slečnu z jednoho z brněnských bytů! Při zásahu se jeden z policistů nadýchal kouře

BRNO – Vystrašená patnáctiletá slečna ohlásila na tísňovou linku 158, že je v bytě dým a nemůže se dostat ven. Operační důstojník na místo do Merhautovy ulice okamžitě vyslal nejbližší policejní vozy a vyrozuměl ostatní složky IZS.

Policisté z oddělení hlídkové služby během chvilky dorazili na místo a vběhli do domu. Všichni čtyři se střídali ve vykopávání dveří, které po čase povolily. Z bytu se vyvalil oblak kouře a policisté přes minimální viditelnost začali s prohledáváním zadýmeného prostoru.

V místnosti za kuchyní, ve které zahořelo ohřívané jídlo, našli na podlaze schoulenou dívku, která nereagovala na oslovení. Dva policisté ji uchopili a předali kolegovi, který ji v náručí vynesl ven z bytu. Cestu jistil poslední ze zasahujících policistů, který stál u dveří a hlasitými povely všechny navigoval k východu.

O patro níže policisté slečnu předali hasičům, kteří dorazili na místo. Záchranáři se pak postarali jak o dívku, tak i o jednoho ze zasahujících policistů, kteří se nadýchali kouře. Vzápětí dorazila na místo matka dívky, kterou policisté uklidnili, že je dcera mimo nebezpečí a popsali, k čemu na místě došlo, a že museli vyrazit dveře.

Autor: mjr. Pavel Šváb

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO: Policisté zachránili mladou slečnu z jednoho z brněnských bytů! Při zásahu se jeden z policistů nadýchal kouře

  1. Pingback: go to these guys

Napsat komentář