Krimi Praha Složky IZS YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO: Kriminalisté stále pátrají po pachatelích loupežného přepadení se zbraní v Praze

PRAHA – Kriminalisté pátrají po totožnosti dvojice pachatelů, kteří se zbraní v ruce přepadli provozovnu rychlého občerstvení v Praze 10. 

Od úterý 17. prosince minulého roku pracují kriminalisté čtvrtého policejního obvodu na objasnění případu loupeže, která se stala v provozovně rychlého občerstvení  v Průmyslové ulici v Praze 10. Kolem třetí hodiny ranní tam zatím dva neznámí pachatelé přepadli zaměstnankyni, která v tu dobu nic netušící seděla ve své kanceláři a pracovala. Na kamerových záznamech je vidět jak jeden z ozbrojenců vstoupil do kanceláře, namířil na ženu zbraň a strhl ji na zem, kde ji svázal. Poté oba prohledali místnost, v níž nalezli klíče od trezoru. Pak už nebylo složité jej otevřít a odcizit několik desítek tisíc korun. Následně z prostoru provozovny utekli neznámo kam. Otřesené ženě se podařilo po chvíli uvolnit z pout a zavolala o pomoc na linku tísňového volání 158.

https://www.youtube.com/watch?v=RlbacSFICbA

Kriminalisté na případu stále pracují, dosud se jim ale agresory dopadnout nepodařilo. Proto se touto cestou obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. Přestože mužům není vidět do tváře, věříme, že je poznáte. A to buď podle oblečení, nebo hnědé tašky, ve které si lup odnesli.

Celý případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

Autor: por. Mgr. Jan Rybanský

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO: Kriminalisté stále pátrají po pachatelích loupežného přepadení se zbraní v Praze

Napsat komentář