Auto-Moto Doprava Karlovarský Krimi Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

HAZARDÉRKA DNE: Řidička na Karlovarsku vezla ve svém autě sedm dětí! Ani jedno z nich nebylo navíc připoutané bezpečnostním pásem

KARLOVY VARY – Kontrola provedená hlídkou městské policie v Doubí na Karlovarsku přinesla překvapení, které strážníci nečekali. Vedle řidičky na místě spolujezdce seděly tři malé děti bez jakéhokoliv zajištění. Na zadních sedačkách pak strážníci objevili další čtyři nepřipoutané děti.

Obdobná situace nastala i u druhého kontrolovaného vozidla, byť nebyla tak alarmující. Přestupky obou žen byly následně postoupeny na magistrát města.

O půlnoci totiž prověřovali strážníci oznámení o křičící ženě ležící na parkovišti v centru města. I zde strážníci čekali jiné rozuzlení, než které nastalo. Sedmdesátnice si vyrazila s přáteli posedět. Při cestě domů  na ní přišla potřeba. Chtěla si odskočit, ale ztratila stabilitu, upadla a již se nemohla zvednout. Strážníci ženě pomohli na nohy, stejně jako s dooblečením a poté kontaktovali manžela, který si pro jistotu manželka na místě převzal.

Zdroj: Městská policie Karlovy Vary

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “HAZARDÉRKA DNE: Řidička na Karlovarsku vezla ve svém autě sedm dětí! Ani jedno z nich nebylo navíc připoutané bezpečnostním pásem

  1. Pingback: index

Napsat komentář