Krimi Liberecký Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ DÍTĚ V OHROŽENÍ: Pomozte policistům najít čtrnáctiletého chlapce z Liberecka, který je v ohrožení života

LIBERECKO – Liberečtí policisté aktuálně intenzívně pátrají po 14 letém chlapci z Nového Boru – Arnultovic. Informace o jeho pobytu volejte na tísňovou linku Policie ČR 158.

Liberečtí policisté pátrají po 14 letém chlapci, Ondřeji Mouchovi z Nového Boru – Arnultovic, který odešel dnešního dne, tedy 30. dubna, v 16:50 hodin z Dětského diagnostického ústavu v Liberci.

Chlapec je v ohrožení života, neboť pravidelně užívá léky. V případě nepravidelného užívání léků by se u chlapce mohly projevit vážné zdravotní komplikace. moucha.jpg

Z DDÚ v Liberci chlapec odešel neznámo kam. V době odchodu byl oblečený v šedé tepláky, bílé tričko a šedivou mikynu. Chlapec u sebe nemá mobilní telefon, je bez finančních prostředků.Pravděpodobně by se mohl zdržovat ve skupinách obdobně starých lidí. Je také předpoklad, že by mohl směřovat do místa svého bydliště v Novém Boru. Chlapec je 160 cm vysoký, střední postavy, má hnědé oči a krátké hnědé vlasy.

V případě, že víte, kde se chlapec nachází nebo máte informace o jeho výskytu, neprodleně informujte policii prostřednictvím bezplatné linky 158.

Více informací o pohřešovaném chlapci v ohrožení života můžete shlédnout na tomto odkazu: ZDE. V případě, že již odkaz nebude aktivní, bylo pátrání ukončeno. Zatím se tak bohužel nestalo!

Autor: por. Bc. Vojtěch Robovský

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář