Kultura Sport Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEOREPORTÁŽ: Česká juniorská reprezentace biatlonistek trénovala v okolí Pomezí na Cínovci

CÍNOVEC – Nebe bez mráčku, teploměr hlásí 30 stupňů. Ukázkově letní počasí panovalo koncem července na Cínovci, a přesto se toto období neslo ve znamení zimních sportů. Sešla se zde totiž česká juniorská biatlonová reprezentace dívek a dorostenci v běhu na lyžích spolu s přední běžkyní, samotnou Petrou Novákovou. Pod vedením zkušených známých jmen trenérů Aleše Lejska či Miroslava Petráska probíhá aktivní příprava na nadcházející zimní sezónu.

A redakce agentury JV PRESS.cz nesměla chybět. Sami trenéři připisují shodě termínů letního soustředění obou družstev náhodě. Jisté je však to, že jak dorostenci běžkaři, tak juniorská reprezentace dívek v biatlonu, našli ideální podmínky pro trénink v biatlonovém areálu nedaleko Altenbergu. Zázemí vrcholovým sportovcům jsme jim nabídli u nás na hotelu, kde využívají masérskou místnost, saunu a je pro ně připraven také speciální jídelníček.

Aktivně nabytý tréninkový program si sportovci s radostí osladily domácími jahodovými knedlíky, které jsou vyhlášenou specialitou i mezi našimi hosty. Svěřenci trenéra Miroslava Petráska z LK Slovan Karlovy Vary tak získali skvělý základ pro jejich cestu na domovskou půdu. Čeká je cyklistický návrat domů do Karlových Varů, do kterých je to přes 100 kilometrů.

„Moc nás těší, že Hotel Pomezí na Cínovci mohl české reprezentaci nabídnout ideální zázemí a podpořit tak běžkařskou a biatlonovou juniorskou elitu v nejlepších sportovních výkonech a vzhledem ke spokojenosti sportovců se s nimi na Cínovci jistě nevidíme naposledy,“ dodala mluvčí Hotelu Pomezí Johana Kydlíčková.

Více informací o Hotelu Pomezí na Cínovci v Krušných Horách pak naleznete také ZDE.

FOTOGALERIE…

Autor: redakce
a Johana Kydlíčková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEOREPORTÁŽ: Česká juniorská reprezentace biatlonistek trénovala v okolí Pomezí na Cínovci

Napsat komentář