Kultura Nezaradené Pomáháme Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů Zvířata

VIDEOREPORTÁŽ: Nadační fond Slza zvířat předal s předstihem vánoční dárky pěti partnerským útulkům v podobě mobilních telefonů

SEVERNÍ ČECHY – Nadační fond Slza zvířat rozdávalo s předstihem vánoční dárečky pěti partnerským útulkům nejen v Ústeckém kraji. Pracovníci vybraných útulků tak získali mobilní telefony v celkové hodnotě 50 000 korun. Zástupci Nadačního fondu Slza zvířat v sobotu navštívili tři z nich, a to Útulek pro opuštěná zvířata Jimlín, Azyl pro opuštěné kočky „Lucky“ a GALGO V NOUZI.

Mobily předávaly skvělé 4TETy. Svého úkolu se ujaly jako vždy na jedničku. Útulku z Klášterec N. Ohří a Útulku Olomouc Loz ČR bude Nadační fond Slza zvířat mobilní telefon posílat poštou.

Poděkování patří také hosteskám a týmu Slza zvířat Alici Fišerové, Ester Marhanové, Haně Pickové, Lole Whinfield, Markétě Kačírkové, Veronice Hortové, Káťě Niplové, Vratislavě Niplové a samozřejmě patronovi Slzy zvířat Liboru Schlenzovi.

VIDEOREPORTÁŽ

Videoreportáž připravili: Libor Schlenz, Kateřina Niplová a Honza Vraný/JV PRESS.cz

„Speciální poděkování NF Slza zvířat patří útulkům za vřelé přivítání a pohoštění. Víme, že pracovníci útulků bohužel často používají velmi zastaralé mobilní telefony a co si budeme nalhávat, bez pořádného vybavení to dnes prostě nejde! Rozhodli jsme se proto, že jim zakoupíme telefony zbrusu nové, se kterými budou nejen lépe v kontaktu, ale budou moci vyfotit a obratem „nasdílet“ fotečky opuštěných pejsků a kočiček na sociální sítě,“ řekl k akci Ladislav Zimmermann z NF Slza zvířat.

Mobilní telefony slavnostně předaly úžasné 4TETy, Bolly Ladies a Libor Schlenz společně s hosteskami Slzy zvířat. Štáb Agentury JV PRESS.cz u předávání mobilů nesměl chybět, redakce se totiž nově stala mediálním partnerem Nadačního fondu Slza zvířat.

„Předání mobilních telefonů našim partnerským útulkům by nebylo možné bez pomoci našich sponzorů (Šlepr, s.r.o. – výroba lahůdek „www.slepr.cz„, který nám připravil a věnoval krásné a moc dobré chlebíčky), ( Go&Fun CZ – Martin Schuster, který nám dovezl a věnoval pití) a (JV Press.cz, naše úžasná mediální podpora). Všem moc děkujeme, že jste v tom s námi!“

Více informací o Nadačním fondu Slza zvířat naleznete také ZDE.

FOTOGALERIE… 

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář