Auto-Moto Doprava HZS Krimi Složky IZS

TRAGÉDIE: Čtyři lidé zemřeli na Znojemsku, kde se střetla tři osobní auta

ZNOJEMSKO – K tragické dopravní nehodě došlo dnes v podvečer u Pavlic na Znojemsku, kde se střetla tři osobní auta. Čtyři lidé nehodu nepřežili, do nemocnice záchranáři transportovali těžce zraněnou ženu a dítě.

K tragédii došlo na hlavním silničním tahu ze Znojma a po nárazu na místě zemřeli čtyři lidé, kteří utrpěli závažná zranění neslučitelná se životem. Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníků letecké záchranky.

Okolnosti tragického střetu vyšetřují dopravní policisté.

AKTUALIZUJEME: Operátoři záchranné služby vyslali  k Pavlicím na Znojemsku pět prostředků včetně vrtulníku, jednalo se o mimořádnou událost I. stupně. Při vážné dopravní nehodě zemřeli čtyři lidé, jejich zranění byla neslučitelná se životem, k úmrtí došlo ještě před příjezdem našich posádek.

Záchranáři dále ošetřili tři pacienty, jednalo se o dítě, které bylo po poskytnutí přednemocniční péče ve vážném stavu letecky transportováno do brněnské Dětské nemocnice. Dále zaléčili a zafixovali mladou ženu, bylo třeba zajistit její dýchací cesty. Na řízené ventilaci byla s mnohočetnými poraněními převezena do Fakultní nemocnice v Brně. Postarali se také o mladého muže, jednalo se o lehká poranění, po ošetření byl převezen do znojemské nemocnice.

Autor: Honza Vraný

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Čtyři lidé zemřeli na Znojemsku, kde se střetla tři osobní auta

Napsat komentář