Cestování Kultura Praha Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů Zvířata

ZAUJALO NÁS: Pomozte s pražskou ZOO i australské fauně postižené mohutnými požáry

ČESKO / AUSTRÁLIE – V souvislosti s požáry v Austrálii bychom rádi upozornili na možnost přispět prostřednictvím veřejné sbírky Zoo Praha „Pomáháme jim přežít“.

„Po zkušenostech s povodněmi v Zoo Praha sami nejlépe víme, že jakákoli – i drobná – pomoc znamená pro postižené nesmírně mnoho. Tragičnost australských požárů je přitom nezměrná,“ uvedl ředitel Zoo Praha Miroslav Bobek.

Nyní vám proto nabízíme možnost pomoci ohrožené fauně Austrálie prostřednictvím Zoo Praha, resp. naší veřejné sbírky „Pomáháme jim přežít“.

Číslo účtu: ‪43-6804660247‬/0100
Variabilní symbol: 12020
Poznámka pro příjemce: Austrálie

Prostředky, které takto získáme, budou využity v souladu s účelem sbírky, tedy na ochranu přírody a ohrožených druhů živočichů. Rozdělovat je budeme po konzultaci s našimi australskými kolegy.

Chcete-li provést platbu složenkou, využijte prosím tohoto vzoru. Všechna X nahraďte svými údaji (tj. částka, částka slovy, jméno a příjmení odesílatele, adresa odesílatele).

„Na cestě” do Austrálie postižené požáry je také přes 150 000 Kč z tzv. Tří korun ze vstupu do Zoo Praha. Tyto prostředky půjdou na Bushfire Emergency Wildlife Fund, který spravují Zoos Victoria.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!

Zdroj: ZOO Praha

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář