Finance Kultura Politika Pomáháme PR Školní okénko Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO: V Novosedlicích na Teplicku se vybralo 19 455 korun pro Australský Červený kříž

NOVOSEDLICE – V Novosedlicích u Teplic se na svátek svatého Valentýna uskutečnila akce HELP FOR AUSTRÁLIA! – dobročinná akce na podporu Australského Červeného kříže.

Zúčastněným se naskytla příležitost vidět taneční kreace a pěvecká vystoupení. Program byl opravdu bohatý.

Na této dobročinné akci vystoupilo 300 účinkujících, akci připravovalo a na organizaci se v tento den podílelo 40 lidí a počítáme že účast na této akci byla kolem 300 lidí.

VIDEOREPORTÁŽ Z AKCE…

https://www.youtube.com/watch?v=J8OWnxEwhO4

Akci zahájil moderátor Libor Schlenz spolu s proslovy starosty obce Novosedlice Radoslava Bartůňka, ředitelkou oblastního spolku Českého Červeného kříže Teplice Bc. Alexandrou Svobodovou a ředitelkou základní školy Novosedlice Mgr. Janou Hurdovou.

Po proslovu zazpívaly na domácí půdě děti ze ZŠ Novosedlice píseň – Srdce nehasnou, po základní škole se představila mateřská škola z Novosedlic se zpěvem a drobnými tanečními kreacemi, dále nám nastoupil dětský pěvecký sbor POUPATA, který navštěvují žákyně a žáci 3. – 5. tříd ze ZŠ s rozšířenou výukou hudební výchovy na ul. Maršovská v Teplicích.

Vystoupil také Inlineclub Teplice pod vedením Barbory Slukové. Country nám do tělocvičny přinesli skupiny Lajničky a MIXDANCE z Krupky. Teplická taneční skupina BOLLY LADIES nás okouzlila svými křídly a pastvou pro oči byla také skupina VOX LUMINAS, která nám předvedla světelnou show. Také nám vystoupila děvčata ze skupiny DUO MARLEN.

Při dalším vystoupení se nám zdálo že některé tanečnice ze skupiny Basta cheerleaders opravdu létají, protože při některých částech vystoupení byla děvčata z této skupiny nad zemí. S dalším kouzelně-pohádkovým vystoupením přišel taneční kroužek ZŠ Maršovské – DANCING GIRLS. Taneční skupina MIXDANCE z Krupky přišla s tématickým vystoupením s názvem „Zkrocení ohně“. Taneční vystoupení uzavřela třešnička na dortu – skupina z domu dětí a mládeže Teplice ROYAL CREW, které působí již 12 let.

Při ukončení tanečních vystoupení se nám většina publika z řad rodičů odebrala domů. Pořadatelé zvětšili parket a na kapelu Hurricane, okouzlující zpěv Libora Schlenze a kapelu Modlanská skládka tančili organizátoři, účinkující a někteří lidé z publika. Akce byla opravdu povedená a její závěr byl pro spoustu pořadatelů zážitkem.

Lidé si v průběhu kulturního programu mohli zakoupit dárek z klokaní kapsy, vyfotit se s maskoty Nadačního fondu Slza zvířat, zakoupit si ručně vyráběné šperky, nebo se občerstvit.

Na akci pořádanou Místní skupinou Českého Červeného kříže Novosedlice, Dubí Proboštov, obcí Novosedlice a Oblastním spolkem Českého Červeného kříže Teplice se vybralo do kasičky, která byla otevřena na obecním úřadě v Novosedlicích ve středu 19.2 2020 přesně 19 455 korun.

Velké díky patří sponzorům a partnerům akce – Český porcelán Dubí, Boneka, Koloshop, Mc Donald´s Teplice, Nadační fond Slza zvířat, DIGI SAT TV Ladislav Zimmerman, Dřevo domova, Pizzeria Sluis Novosedlice, Rádio Evropa 2, HC Verva Litvínov, Coca-Cola HBC CZ/SK, firmě Pecud a opravdu velké díky patří zvukaři Radku Svobodovi.

FOTOGALERIE…

Autor: Jiří Herlitze
předseda MS ČČK NDP

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář