HZS Krimi Policie Praha Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

OBRAZEM: Do sedmé hodiny ranní vyjížděli hasiči k 1780 událostem kvůli silnému větru! V Praze se zřítila rozestavěná střecha a poškodila několik aut

PRAHA – V souvislosti se silným větrem vyjížděli hasiči napříč Českem od 11. hodiny dopoledne 23. února 2020 do 7. hodiny ranní k 1 780 událostem.

Od neděle do pondělního rána zasahovali pražští hasiči u celkem 33 událostí, spojených se silným větrem. Jednalo se o uvolněné plechy a popadané stromy, v několika případech na osobní auta.

V ulici Cimburkova na Žižkově zasahovala kolem půlnoci jednotka z centrální stanice u pádu části rozestavěné střechy, která se zřítila dolů na komunikaci a poškodila několik aut. Policie ČR musela uzavřít ulici, protože hrozilo další nebezpečí pádu trámů a krovů.

Hasiči na střeše zajistili zbytky poškozené střechy a celý ten případ předali policistům, kteří vyrozumí stavební firmu.

Zdroj: HZS Praha

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “OBRAZEM: Do sedmé hodiny ranní vyjížděli hasiči k 1780 událostem kvůli silnému větru! V Praze se zřítila rozestavěná střecha a poškodila několik aut

Napsat komentář