Krimi Moravskoslezský Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Padlo obvinění z vydírání člena štábu v případu sebevraždy opavského policisty během natáčení reality show Výměna manželek

OPAVSKO – Za sebevraždou policisty z Opavska, který se oběsil v lese v průběhu televizního natáčení reality show Výměna manželek má být vydírání! V případu s tragickým koncem tak již padlo obvinění! Kriminalisté totiž obvinili jednoho člena externího televizního štábu, má jít o kameramana.

Policie vyšetřuje tragickou smrt policisty, který 11. srpna spáchal v lese sebevraždu oběšením v lese, a to v průběhu natáčení reality show Výměna manželek. Policista z Opavska byl totiž manželem jedné z „vyměněných“ žen pořadu.

Mluvčí policie Pavla Jiroušková uvedla, že opavští kriminalisté obvinili konkrétní osobu z přečinu vydírání a činí další úkony trestního řízení. TV Nova uvedla, že epizodu vysílat nebude. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování případu Policií ČR nemůže TV Nova sdělit další informace.

Okolnosti sebevraždy policisty z Opavska, který slouží v Praze i nadále vyšetřují kriminalisté a GIPS. Muž před sebevraždou zanechal dopisy na rozloučenou. Jaký podíl na sebevraždě má externí kameraman, který je nyní policisty obviněn z vydírání je předmětem dalšího vyšetřování.

Autor: redakce

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář