Krimi Policie Školní okénko Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Kriminalisté teplické policie obvinili v souvislosti s tragickou smrtí Thomase z Bíliny, dvaadvacetiletého muže! Usmrtil studenta vlak na útěku před násilníkem?

BÍLINA – Kriminalisté teplické policie v souvislosti s tragickou smrtí teprve osmnáctiletého mladíka obvinila dvaadvacetletého muže, a to z trestného činu pokusu ublížení na zdraví s následkem smrti. Tragické úmrtí osmnáctiletého pohřešovaného mladíka ale podle police nezpůsobil nikdo cizí… Údajně ho měl zachytit a usmrtit vlak. Obviněnému muži ale hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Vzhledem k tomu, že vyšetřování tragédie i nadále pokračuje nechtějí kriminalisté blíže celou tragédii komentovat. S největší pravděpodobností chlapec utíkal před násilníkem a vběhl do kolejiště v době, kdy tudy projížděl vlak. Ten mu patrně  způsobil devastující zranění, kterým na místě podlehl.

Podle svědků totiž byl v uvedenou dobu slyšet poblíž celé tragédie křik. Tělo mrtvého mladíka bylo nalezeno v bílinské části Kyselka poblíž kolejiště ve směru od bílinského koupaliště s kempem. Jde o místo, kde se navíc scházejí lidé bez střechy bez domova. Kluk měl být navíc podle svých kamarádů a spolužáků dlouhodobě šikanován. Stal se tedy obětí šikany, která vyústila v tragickou smrt nešťastnou náhodou?

Pohřešovaný Thomas odešel 23. září odpoledne z domova v Bílině a od té doby byl více než týden nezvěstný. Po devíti dnech bylo jeho tělo nalezeno na bílinské Kyselce nedaleko kolejiště. Jeho zmizení i následné objevení těla bez známek života velmi citelně a silně zasáhlo celou Bílinu.

Případem se tak i nadále zabývají kriminalisté teplické policie.

PSALI JSME TAKÉ: PIETA: Rodina, přátelé i kamarádi dnes zapálí svíčku za zemřelého osmnáctiletého Thomase z Bíliny! Okolnosti tragické smrti mladíka i nadále vyšetřují kriminalisté

PSALI JSME TAKÉ: AKTUALIZUJEME: Tělo mladého muže, které bylo dnes nalezeno u kolejiště na bílinské Kyselce, by mělo patřit pohřešovanému osmnáctiletému chlapci! Mohl být i zavražděn

PSALI JSME TAKÉ: TRAGÉDIE: U bílinské Kyselky poblíž železničních kolejí bylo nalezeno tělo mrtvého muže! Okolnosti úmrtí vyšetřují kriminalisté teplické policie

Autor: redakce

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář