Cestování Doprava Finance Kultura Politika Technika Tipy na výlet Turistika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Lanová dráha na ústeckou Větruši slaví 10 let. Za tu dobu přepravila 2 miliony cestujících

ÚSTÍ NAD LABEM – Lanovou dráhu na ústeckou Větruši čeká 7. prosince jubilejní oslava, a to desetileté výročí svého provozu. Za deset let svého provozu přepravila Lanová dráha na Větruši 2 miliony cestujících a stala se tak nedílnou součástí města Ústí nad Labem.

„Velice nás mrzí, že v této nelehké situaci pandemie COVID – 19, nemůžeme uspořádat oslavy s doprovodným programem k desetiletému výročí zahájení provozu, které jsme měli pro cestující připravené. Věříme, že nám i tak zachovají přízeň a přijdou si s námi vše dodatečně připomenout v době, kdy to již situace dovolí,“ uvedl náměstek výkonného ředitele společnosti pro dopravu Roman Pospíšil.

„I v následujících letech se budeme snažit udělat vše pro pohodlné cestování, které chceme ještě více zpříjemnit. Jednou z novinek, kterou jsme již ve spolupráci se statutárním městem Ústí nad Labem pro naše cestující připravili a zrealizovali, je rekonstrukce nástupních prostor dolní stanice lanové dráhy,“ dodal výkonný ředitel společnosti Libor Turek.

Zdroj: Dopravní podnik města Ústí nad Labem a.s.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “ZAUJALO NÁS: Lanová dráha na ústeckou Větruši slaví 10 let. Za tu dobu přepravila 2 miliony cestujících

  1. Pingback: invertor incalzire

Napsat komentář