Finance Kultura Politika Pomáháme PR Praha Reklamy Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů Zvířata

VIDEO: Prestižní ocenění v kategorii Divoký pražské Zoo získala značka BUSHMAN

PRAHA – Zoo Praha ocenila značku BUSHMAN za významnou podporu a sponzorský počin v uplynulém roce. Prestižní ocenění Divoký Richard získal BUSHMAN jak za dlouholeté partnerství v dodávkách pracovních uniforem zaměstnancům zoo, tak podporu sbírky „Pomoc pro Austrálii“ a nezištnou pomoc při jarní vlně pandemie.

V úterý 1. prosince proběhl v pražské zoo každoroční advent spojený s předáváním prestižních ocenění Richard za významnou podporu a sponzorský počin v uplynulém roce. V kategorii Divoký Richard získala cenu značka BUSHMAN. „Velice si vážíme spolupráce se společností BUSHMAN nejen v oblasti zajištění zaměstnaneckých uniforem, ale v roce 2020 zejména za jedinečnou podporu sbírky ,Pomoc pro Austrálii‘,“ uvedl ředitel Zoologické zahrady hl. m. Prahy Miroslav Bobek. V rámci této podpory vydal BUSHMAN limitovanou edici bavlněných triček HELP AUSTRALIA, z každého prodaného trička přitom putuje na konto sbírky 300 korun.

Během předávání Divokého Richarda ředitel pražské zoo zmínil také nezištnou pomoc značky BUSHMAN při zvládání první vlny pandemie letos na jaře. BUSHMAN jednak dodal zoologické zahradě zdarma několik rolí kvalitní bavlněné látky na roušky, a také pro ni, stejně jako pro další obchodní partnery či státní instituce, zajistil dodávku jednorázových roušek a respirátorů FFP2 pouze za náklady (více se dozvíte na webu BUSHMAN.cz ).

„Dlouhodobé spolupráce si velmi vážíme, osobně si ale nemyslím, že by se za spáchání dobrého skutku měly dávat odměny. Stačí, když nebude následovat trest,“ komentoval udělení ceny s nadsázkou zakladatel značky BUSHMAN Jindřich Melichar a dodal: „Za cenu samozřejmě děkujeme, hlavně chceme ale poděkovat pražské zoo, jak tuto dobu zvládá a jak funguje na poli ochrany zvířat a rozdávání radosti dětem.“

  • Kompletní záznam akce Advent v Zoo Praha naleznete na YouTube:

FOTOGALERIE…

  • Více o tom, jak BUSHMAN pomáhal během první vlny pandemie, se dozvíte v blogu na stránkách www.bushman.cz.

Tiskovou zprávu Zoo Praha k celé události naleznete také ZDE.

Autor: Ing. Martin Chrt
PR and marketing assistant | Panda Production s.r.o.

Foto: Petr Hamerník / Zoo Praha

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář