Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Řidič ve vysoké rychlosti mezi Mostem a Braňany nezvládl průjezd zatáčkou a narazil do stromu! On i jeho spolujezdec skončili v nemocnici

MOSTECKO – Rychlá jízda a podcenění stavu kluzké vozovky se podepsaly u dnešní nehody osobního automobilu na silnici z Mostu do Braňan poblíž mosteckého letiště. Řidič při průjezdu zatáčkou ve vysoké rychlosti nezvládl řízení a auto po smyku narazilo do stromu. O nehodě jsme dnes již aktuálně také informovali.

K vážné nehodě vyjely všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR. Profesionální hasiči z Mostu a dobrovolná jednotka hasičů z Braňan následně zraněného řidiče i jeho spolujezdce vyprostili z havarovaného auta a předali do péče záchranářům. Mladí muži byli následně převezeni do nemocnice k dalšímu ošetření.

Okolnosti karambolu vyšetřují i nadále dopravní policisté. Dnešní výjezd k vážné nehodě byl přitom prvním zásahem dobrovolných hasičů z Braňan v letošním roce.

Autor: redakce
Foto: Hasiči Braňany

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “AKTUALIZUJEME: Řidič ve vysoké rychlosti mezi Mostem a Braňany nezvládl průjezd zatáčkou a narazil do stromu! On i jeho spolujezdec skončili v nemocnici

  1. Pingback: visit
  2. Pingback: sahabatqq

Napsat komentář