Auto-Moto Doprava HZS Karlovarský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

NESKUTEČNÁ DRZOST: Nezodpovědná řidička zaparkovala auto přímo před vraty hasičské stanice hasičům z Hájku! Ti tak dnes k zásahu málem nevyjeli

HÁJEK – Hasiči z Hájku na Karlovarsku byli dnes operačním střediskem vysláni na likvidaci spadlého stromu přes silnici do Otovic. Bohužel nedojeli, oni totiž s hasičskou cisternou málem ani nevyjeli z garáže!

Přímo před vraty hasičské stanice jim totiž „zaparkovala“ řidička osobního automobilu s pražskou registrační značkou a odešla! Tímto nebezpečným a drzým chováním ale ohrozila a zároveň znemožnila akceschopnost hasičů.

„Ještě štěstí, že se nejednalo o nic závažnějšího. On si totiž nějaký „PRAŽÁK“ zaparkoval nadrzovku auto přímo před vrata hasičárny. Je neuvěřitelné, co si někteří lidé dovolí,“ dodávají k incidentu hasiči z Hájku, kteří o dnešní nepříjemné události informují na sociální síti s tím, že vše bylo následně oznámeno na krajské operační středisko hasičů a to informaci předal Policii ČR.

„Osobní auto jsme nakonec „ručně odtlačili“ a na milimetry nakonec se zpožděním vyjeli,“ dodávají hasiči z Hájku. Ti nakonec incident prý vyřešili s řidičkou bez přítomnosti policie.

V případě, že by hasiči byli povolání k těžké nehodě nebo velkému požáru bytu, šlo by v takovém případě o život! Řidič osobního auta svým nezodpovědným chováním ohrozil životy lidí!

Autor: redakce
Zdroj: Hasiči z Hájku

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář