HZS Krimi Městská policie Nezaradené Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ DRAMA: V Duchcově na Teplické ulici hoří dům! Požár se rozšiřuje na vedlejší budovu! Na místě zasahuje několik hasičských jednotek

DUCHCOV – U požáru jednopatrového domu s obchodem, který se rozšiřuje i na vedlejší budovu v Teplické ulici v Duchcově aktuálně zasahuje deset hasičských jednotek. Celkem bylo zraněno osm lidí z toho tři byly děti.

Požár domu, který z největší pravděpodobnosti patří vietnamské komunitě  zachvátil dnes večer v Teplické ulici v Duchově. Na místo ihned vyjely všechny složky Integrovaného záchranného sytému. Ulice je aktuálně uzavřena a aktuálně se hledá hlavní uzávěr plynu.

”V tuto chvíli máme 3 nezletilé osoby zraněné:, dvě děti byly kvůli nadýchání převezeny do mostecké nemocnice a jeden chlapec je v tuto chvíli transportován s vážným úrazem do popáleninového centra Fakultní nemocnice Královské Vinohrady,” sdělil redakci JV Press.cz mluvčí ZZS Ústeckého kraje Prokop Voleník.

”Dále mám informaci o pěti dospělých lidech, kteří byli převezeni do teplické a mostecké nemocnice pro potíže s nadýcháním kouřovými zplodinami, dodal mluvčí ZZS Prokop Voleník.

”Pro osoby postižené požárem jsou připravené v azylovém domě v Duchcově lůžka a pokoje,” sdělil starosta města Zbyněk Šimbera který se nachází na místě události.

                                                                                                                  Foto: HZS ÚK

FOTOGALERIE…

Mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan k události upřesnil, že deset jednotek hasičů likvidovalo požár jednopatrového domu s obchodem v Teplické ulici v Duchcově. Osm lidí se nadýchalo kouře, vzala je do péče Zdravotnická záchranná služba. Byl vyhlášen druhý stupeň poplachu z důvodu počtu nasazených jednotek. Hasiči použili výškovou techniku. Požár byl lokalizován v 0:48. Probíhá dohašování.

V 9:00 hodin ráno proběhne vyšetřování příčiny vzniku požáru.

Na místě máme naší redaktorku Jitku Andrlovou která pro nás z místa události pořizuje živé vysílání na Facebook redakce a zjišťuje více informací…  

Autor: Jitka Andrlová,
Lukáš Jirka a Tomáš Pitterling

Foto: Petr Andrle

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUÁLNĚ DRAMA: V Duchcově na Teplické ulici hoří dům! Požár se rozšiřuje na vedlejší budovu! Na místě zasahuje několik hasičských jednotek

Napsat komentář