Finance Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Politika Praha Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

INFORMUJEME: Česká pošta uzavře o nadcházejícím víkendu všechny své pobočky i Balíkovny! Důvodem je celoplošná plánovaná odstávka datových sítí pošty

ČESKO – Česká pošta uzavře o nadcházejícím víkendu všechny své pobočky i Balíkovny. Fungovat nebudou ani její internetové služby včetně call centra. Důvodem je víkendová celoplošná plánovaná odstávka datových sítí České pošty.

Od pátku 19. března od 19.00 hodin do pondělí 22. března do 4.00 hodin bude probíhat plánovaná provozní údržba datových center České pošty. Z tohoto důvodu dojde i k uzavření pošt.

Balíkovny Partner nebudou v době odstávky poskytovat výdej zásilek. Zároveň v termínu plánované odstávky nebudou dostupné ani webové stránky spravované Českou poštou (www.ceskaposta.cz, www.postaonline.cz, www.postovnimuzeum.cz, www.datoveschranky.info) a všechny aplikace například: Sledování zásilek, Kalkulátor zásilek, Informace o poštách, PodaniOnline apod.

V uvedeném termínu nebude možné ani kontaktovat call centrum České pošty.
Děkujeme za pochopení a za případné komplikace se omlouváme.

Zdroj: Česká pošta

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář