Krimi Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Po napadení v Poděbradech před nádražím skončil muž s vážným zraněním v nemocnici! Kriminalisté již zadrželi dva cizince pro pokus o vraždu

PODĚBRADY – Pro vraždu ve stadiu pokusu prověřují kriminalisté napadení mezi několika muži v Poděbradech před nádražím. Kdo útočil a kdo se bránil… to v současně době zjišťují. 

V neděli, 21. března 2021 kolem půl desáté večer, se v Poděbradech před nádražím Českých drah, dostalo do konfliktu několik mužů, po kterém musel být s bodnořezným poraněním ohrožujícím život transportován do nemocnice muž ročník 1983.

V souvislosti s napadením policisté dopadli dva cizince původem z Rumunska, kteří jsou v současné době v režimu zadržení. V dané věci zahájili kriminalisté z Územního odboru Nymburk úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu těžkého ublížení na zdraví. V pondělí si případ s ohledem na jeho závažnost a věcnou příslušnost převzali kriminalisté Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, kteří jej z těžkého ublížení na zdraví překvalifikovali na zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu.

Kriminalisté prověřují veškeré okolnosti případu, tedy zejména jak a proč k napadení došlo a podíl jednotlivých účastníků na samotném napadení. V rámci probíhajících procesních úkonů provádějí kriminalisté výslechy jednotlivých účastníků potyčky, výslechy svědků, či zajišťují důkazní materiál, apod. Další informace bude možné uvolnit v následujících dnech.

Autor: mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář