Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Po střetu kamionu s osobním autem na Náchodsku zůstal zraněný řidič zaklíněn v havarovaném voze

NÁCHODSKO – Vícečetná těžká zranění utrpěl 62letý muž poté, co se osobní auto, které řídil, čelně střetlo s nákladním a skončilo v plotu mimo vozovku. Na pomoc mu do Rohenic na Náchodsku vyrazila výjezdová skupina RZP z Náchoda spolu s vrtulníkem LZS.

Řidič zůstal v havarovaném voze zaklíněn a hasiči jej museli vyprostit. Obě zasahující posádky zraněného ošetřovaly již v průběhu vyprošťování a v léčbě pokračovaly i poté, co byl z vraku vysvobozen.

FOTOGALERIE…

V rámci léčby záchranáři muži mimo jiné podali léky proti bolesti a vzhledem k utrpěným zraněním lékař LZS indikoval také zavedení krevní transfuze. Po stabilizaci stavu byl zraněný řidič umístěn na palubu vrtulníku a převezen do traumacentra v Hradci Králové.

Dvaačtyřicetiletý řidič kamionu byl zraněn lehce a po poskytnutí potřebné péče jej záchranáři dopravili do nemocnice v Náchodě k dalšímu ošetření. Okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté.

Zdroj: ZZS Královéhradeckého kraje
Foto: Michal Fanta

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář