Jihomoravský Krimi Městská policie Pátrání Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Kriminalisté brněnské policie v souvislosti s dnešním pobodáním mladé ženy v centru Brna pátrají po muži na snímku

BRNO – Kriminalisté brněnské policie v souvislosti s dnešním pobodáním mladé ženy v centru Brna pátrají po muži na snímku, který se měl pohybovat v době útoku poblíž místa činu.

Krvavý útok se kolem 15.00 hodiny stal na lávce přes ulici Koliště. Dosud neznámý pachatel způsobil oběti vážná bodnořezná zranění. Policisté tak nyní hledají svědka, který se měl v kritickou dobu pohybovat poblíž místa činu.

Kriminalistům by tento muž na snímcích mohl poskytnout cenné svědectví. Informace k jeho totožnosti přijmou policisté na lince 158.

FOTOGALERIE…

Jak jsme již informovali, brněnští policisté ve spolupráci se strážníky pátrají po neznámém útočníkovi, který měl zatím bez zjištěného důvodu zaútočit na mladou ženu. Atak se odehrál na lávce spojující park Koliště s areálem IBC.

Kriminalisté uvítají případná svědectví řidičů jedoucích krátce před 15. hodinou po ulici Koliště či záznamy z palubních kamer jejich vozidel, které mohly zachytit událost. Poznatky přijmeme na lince 158.

Děkujeme za spolupráci.

Autor: mjr. Pavel Šváb

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář