Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi Městská policie Pátrání Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Zloděj okradl dobrovolné hasiče na Jindřichohradecku! Z požární zbrojnice v Cepu odcizil hasičskou dodávku

JINDŘICHOHRADECKO – Dosud neznámý zloděj odcizil z požární zbrojnice v Cepu na Jindřichohradecku hasičskou dodávku! Automobil byl ukraden v noci na sobotu. 

„Vyhlašujeme pátrání po vozidle tovární značky VW Transporter, registrační značky 3C3 7754, bíločervené barvy, v provedení a úpravě na hasičské vozidlo s modrým podélným majákem. Vůz byl po násilném vstupu odcizen z hasičské zbrojnice sboru dobrovolných hasičů v obci Cep na Jindřichohradecku,“ říká mluvčí policie por. Mgr. Miroslav Doubek.

Ke krádeži došlo v době od půl jedenácté hodiny večerní pátku dne 24. září do osmé hodiny ranní následující soboty dne 25. září 2021. Způsobená škoda je odhadnuta na částku 100 000 korun. Po pachateli i odcizeném vozu pátrají policisté místně příslušného Obvodního oddělení  PČR Suchdol nad Lužnicí.

„Žádáme tímto každého, kdo by mohl k objasněné tohoto skutku poskytnout jakékoliv důvodné poznatky, a to jak z místa činu, tak k výskytu či pohybu odcizeného vozu, aby své informace předal suchdolským policistům na jejich služebně či telefonní lince 974 233 750. Děkujeme.,“ dodává policejní mluvčí por. Mgr. Miroslav Doubek.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “KRIMI: Zloděj okradl dobrovolné hasiče na Jindřichohradecku! Z požární zbrojnice v Cepu odcizil hasičskou dodávku

  1. Pingback: this post

Napsat komentář