Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

POLICIE ČR: Soudní pitva zesnulé 19leté dívky ze Šluknovska neprokázala cizí zavinění

DĚČÍNSKO – Policisté chtějí rozptýlit spekulace, které se množí o případu úmrtí mladé dívky na Šluknovsku. Na sociálních sítích se začaly šířit ničím nepodložené informace o násilném činu, který měl být spáchán na Šluknovsku. Soudní pitvou provedenou na oddělení soudního lékařství a toxikologie Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem nebyly zjištěny žádné skutečnosti nasvědčující cizímu zavinění, kriminalisté na prověřování okolností úmrtí dívky i nadále intenzivně pracují.

V neděli 14. listopadu po poledni na tísňovou linku přijali policisté oznámení od paraglidisty, který na Šluknovsku při průletu nad částí Království spatřil nehybné tělo, proto poblíž přistál a zjistil, že se jedná o mrtvou ženu.

Policisté na místě zjistili, že se jedná o 19letou dívku, která byla již několik dnů pohřešovaná, případ si na místě převzali kriminalisté, k objasnění příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva.

Mezitím se na sociálních sítích začaly šířit ničím nepodložené spekulace o násilném činu, který měl být na zesnulé údajně spáchán. Soudní pitvou provedenou na oddělení soudního lékařství a toxikologie Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem ovšem nebyly zjištěny žádné skutečnosti nasvědčující cizímu zavinění, kriminalisté na prověřování okolností úmrtí dívky i nadále intenzivně pracují.

Autor: por. Bc. Daniel Vítek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz