HZS Krimi Městská policie Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

DRAMA: Šest hasičských jednotek zasahovalo před půlnocí u požáru bytu ve 14.patře paneláku v Mostě

MOST – Na operační středisko hasičů byl půl hodiny před půlnocí ohlášen požár bytu ve 14. patře panelového domu v ulici M. G. Dobnera v Mostě. Na místo bylo vysláno 6 jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů.

Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR. Hasiči následně vyhlásili druhý stupeň požárního poplachu. Dle prvotních informací se požár rozšířil z balkónu do bytu. Hasební zásah byl prováděn z výškové techniky dvěma proudy „C“ a vnitřkem budovy jedním proudem „C“.

FOTOGALERIE…

V požárem zasaženém bytě se nikdo nenalézal. Na místo byl povolán evakuační autobus, celkem bylo evakuováno 50 lidí. Po odvětrání zakouřených prostor se lidé pomalu vraceli do svých bytů. Událost se naštěstí obešla bez zranění. Příčina vzniku požáru je nyní v šetření policie a vyšetřovatele hasičů.

Zasahující jednotky: HZS ÚK stanice Most a stanice Louny, HZSP Severní Energetická-Komořany, JSDHO Most-Rudolice, Obrnice a Braňany.

Zdroj: HZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “DRAMA: Šest hasičských jednotek zasahovalo před půlnocí u požáru bytu ve 14.patře paneláku v Mostě

  1. Pingback: Visit Website

Comments are closed.