HZS Krimi Pátrání Policie Praha Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů Zvířata

Policejní hlídky v okolí Staré Boleslavi, včetně policejního vrtulníku, hledají medvěda, který byl spatřen v okolí Lesoparku Houštka

STARÁ BOLESLAV – Policejní hlídky v okolí Staré Boleslavi, včetně policejního vrtulníku, hledají medvěda. V krátké době už potřetí.

Podle svědka byl medvěd spatřen u obce Houšťky s tím, že jde nejspíš o mládě. Máte-li jakékoliv informace, které by mohly pomoci, kontaktujte prosím linku 158. O aktuální pátrací akci informují nejen policisté, ale také vedení města Brandýs nad Labem –  Stará Boleslav:

„Asi to opravdu nebude žádný žert. Podle oznámení Policie ČR bylo dnes kolem poledne spatřeno v Lesoparku Houštka medvědí mládě. Prosíme Vás tedy, abyste se v tuto chvíli Houštce a přilehlým lesním porostům vyhnuli a při svých vycházkách do dalších blízkých lokalit dbali zvýšené opatrnosti. O vývoji situace Vás budeme informovat zde na FB města a webových stránkách brandysko.cz, stejně tak i prostřednictvím aplikace Mobilní Rozhlas,“ uvádí vedení města Brandýs nad Labem – Stará Boleslav.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz