Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

OBRAZEM: Požár nákladu kartonů kamionu na Kroměřížsku likvidovalo šest jednotek hasičů

KROMĚŘÍŽSKO – Včera od 10:46 hodin do 17:20 hodin byl prováděn hasební zásah u požáru nákladu kartonů na nákladním automobilu v průmyslové zóně Holešov na Kroměřížsku.

Požár zjistil řidič nákladního automobilu po dokončení administrativních úkonů ve firmě. Po příchodu k autu zjistil, že se kouří z korby. Odkryl plachtu a zjistil plamenné hoření. K požáru bylo postupně vysláno 6 jednotek hasičů.

FOTOGALERIE…

Požár jednotky hasičů hasily v dýchacích přístrojích několika proudy vody. Celkem z vodovodní sítě odebrali 50 000 litrů vody. Kontejnery na shořelý náklad zajišťují Technické služby města Holešov. Likvidaci zajistí správa průmyslové zóny Holešov.

Vyšetřovatel zjistil, že příčinou vzniku požáru je technická závada na brzdovém systému. Požár způsobil škodu v předběžné výši 900 tisíc korun. Ke zranění osob naštěstí nedošlo.

Na místě zasahovaly jednotky Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje požární stanice Holešov, Kroměříž a Bystřice pod Hostýnem a Sborů dobrovolných hasičů obcí Holešov, Hulín a Zahnašovice.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(RŽ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “OBRAZEM: Požár nákladu kartonů kamionu na Kroměřížsku likvidovalo šest jednotek hasičů

Comments are closed.