Krimi LZS Plzeňský Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Na Klatovsku po násilném útoku zemřelo nezletilé dítě! Muže podezřelého z vraždy dítěte záchranáři transportovali se zraněním do nemocnice vrtulníkem

KLATOVSKO – Od dnešního dne se krajští kriminalisté zabývají prověřováním okolností případu, který byl kvalifikován jako trestný čin vraždy. Obětí této tragické události na Klatovsku je nezletilé dítě. Útočník byl zraněn a skončil v nemocnici!

Krajští kriminalisté prověřují násilný trestný čin, při kterém došlo k úmrtí dítěte. Dnes krátce po půl desáté hodině přijali policisté oznámení o tragické události, ke které došlo v jedné menší obci na Klatovsku. Na místo ihned vyjeli klatovští policisté a kompletní výjezd služby kriminální policie a vyšetřování Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje.

„V současné době můžeme pouze sdělit, že na místě po násilném útoku zemřelo nezletilé dítě. Podezřelého muže, který byl zraněn, si převzali do své péče zdravotníci a letecky jej transportovali do nemocničního zařízení.“

Krajští kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy.

S ohledem na samotný počátek prověřování a probíhající úkony trestního řízení není možné poskytnout k případu žádné bližší informace. 

Autor: mjr. Mgr. Pavla Burešová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz