Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Řidič u Lázní Bělohrad na Jičínsku nepřežil náraz do pilíře silničního mostku

JIČÍNSKO – Včera ráno přijali policisté na linku 158 oznámení o vážné nehodě osobního vozidla nedaleko Lázní Bělohrad. Řidič s osobním automobilem po nehodě narazil do pilíře silničního mostku! Náraz nepřežil.

V dosud nezjištěné době od nočních hodin 2. dubna do 6.00 hodiny ráno 3. dubna na silnici II. třídy osobní motorové vozidlo VW Passat Combi při jízdě směrem od Lázní Bělohrad na obec Tetín z dosud nezjištěné příčiny v letotočivé zatáčce vyjelo ze svého jízdního pruhu na pravou nezpevněnou krajnici, sjelo do silničního příkopu, kdy po ujetí cca 70 metrů čelně narazilo do pilíře silničního mostku.

Náraz vůz přetočil přes střechu a po několikanásobné rotaci vozidlo dopadlo na střechu do volného travnatého terénu mimo vozovku. Při této havárii 38letý řidič vozidla řidič utrpěl zranění, na jejichž následky zemřel. K přesnému určení příčiny úmrtí byla vyžádána soudní pitva. Hmotná škoda na automobilu byla předběžně stanovena na 100.000 korun, poškozený mostek na 30.000 korun.

Veškeré okolnosti dopravní nehody jsou nadále v šetření jičínských dopravních policistů.

Autor: kpt. Mgr. Eva Prachařová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz