Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

VIDEO KRIMI: Několika údery pěstí do hlavy a kopanci do těla napadl útočník muže, který mu odmítl dát cigaretu! Poznáte agresora?

PRAHA – Několika údery pěstí do hlavy a kopanci do těla napadl útočník muže, který mu odmítl dát cigaretu. Teď po agresorovi pátrají policisté. Znáte ho? 

Od soboty 19. března pracují policisté z místního oddělení Řepy na objasnění případu výtržnictví, který se stal před domem v Nevanově ulici v Praze 6. Poškozený tam kolem dvaadvacáté hodiny odmítl dát cigaretu neznámému muži a předpokládal, že tím celá událost končí. Bohužel se mýlil.  Odmítnutí muže rozčílilo natolik, že poškozeného několikrát udeřil pěstí do hlavy, a to tak silně, až spadl na schody. Kde ho agresor ještě před útěkem opakovaně zasáhl kopy do těla.

VIDEOZÁZNAM…

Část napadení zaznamenala domovní kamera a tak známe tvář útočníka. Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku 158. Děkujeme.

Případ je prověřován pro trestný čin výtržnictví, za což hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Autor: por. Mgr. Jan Rybanský

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “VIDEO KRIMI: Několika údery pěstí do hlavy a kopanci do těla napadl útočník muže, který mu odmítl dát cigaretu! Poznáte agresora?

Comments are closed.