Cestování Doprava HZS Krimi Pátrání Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Na pražském letišti explodovala zábavní pyrotechnika! Při incidentu se zranil muž z Velké Británie

PRAHA –  Dnes kolem 9 hodiny došlo ve veřejné části Terminálu 2 pražského letiště k zahoření a popálení dosud nezjištěným předmětem u občana Velké Británie.

Na místě zasahovaly všechny složky IZS a jsou prováděny prvotní úkony. Z důvodu bezpečnosti byla evakuována spojovací chodba mezi Terminálem 1 a 2.

Policejní pyrotechnici zjišťují příčiny vzplanutí, podle prvotních informací šlo nejspíš o neodbornou manipulaci se zábavní pyrotechnikou. Na nezbytnou dobu byly uzavřeny příjezdové komunikace ke všem terminálům pražského letiště pro soukromá vozidla, provoz MHD byl zachován.

Bezpečnostní opatření na pražském letišti poté bylo ukončeno a doprava pro osobní vozidla byla poté obnovena. V souvislosti s celou událostí byla zajištěna jedna osoba státní příslušnosti Velké Británie, žádné nebezpečí nikomu nehrozí.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Na pražském letišti explodovala zábavní pyrotechnika! Při incidentu se zranil muž z Velké Británie

Comments are closed.