Auto-Moto Cestování Doprava Dopravní podnik Jihomoravský Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

VIDEO: Útok na brněnskou revizorku zaznamenala kamera! Útočníci způsobili ženě zlomeninu v obličeji. Pátrají po nich policisté

BRNO – Rutinní přepravní kontrola nečekaně vyústila v nenadálé napadení. Incident se odehrál v Brně, v polovině letošního března při dopolední jízdě tramvají číslo 3 k zastávce Jugoslávská.

Revizorka dopravního podniku kontrolovala dva mladé lidi, muže a ženu. Kontrola se dohrávala v prostoru druhých dveří, revizorka komunikovala s kontrolovanými a stála zády ke dveřím. V ten okamžik přijela tramvaj do zastávky, kde cestující začali vystupovat a nastupovat. Vzniklé nepřehledné situace využil kontrolovaný pár k tomu, že revizorku napadl a vytlačil ven z vozu.

https://www.youtube.com/watch?v=GK1UriW9tjw

Muž a žena se dali na útěk. Revizorka, která při napadení dostala ránu pěstí do obličeje, byla z dalšího pronásledování vyřazena. Jak tvrdý úder to byl, se ukázalo při ošetření v nemocnici. Kontrolorka utrpěla zlomeninu v obličeji.

Policisté, kteří se nyní případem zabývají, mají k dispozici záběry z vozu, kde jsou muž a žena zachyceni při kontrole. Pokud je tedy poznáváte, volejte linku 158.

Autor: por. David Chaloupka

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz