Krimi LZS Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví ZZS

AKTUALIZUJEME: Kriminalisté vyšetřují včerejší útok v Klášterci nad Ohří jako pokus o vraždu

KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ – Kriminalisté vyšetřují včerejší krvavý incident v Klášterci nad Ohří na Chomutovsku, kde pobodal 37letý útočník hosta restaurace, jako pokus o vraždu! O útoku jsme včera jako první již informovali s tím, že pachatele policisté dopadli krátce po činu. 

Těžce zraněný muž byl následně transportován letecky do ústecké Masarykovy nemocnice. K incidentu došlo včera v podvečer v areálu autobusového nádraží u tamních toalet.

„V pondělí večer došlo v Klášterci nad Ohří k fyzickému napadení hosta restaurace, kterého měl 37letý muž z dosud přesně nezjištěné příčiny bodnout nožem do krku. Útočník způsobil poškozenému zranění, které si vyžádalo převoz do nemocnice, policisté podezřelého během několika minut zadrželi,“ uvedla mluvčí chomutovské policie por. Mgr. Miroslava Glogovská.

Případ si následně převzali krajští kriminalisté, zadržený muž je podezřelý ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu. Motiv jednání podezřelého kriminalisté prověřují stejně jako další okolnosti případu.

„V současné době probíhají úkony trestního řízení. Trestní stíhání zatím zahájeno nebylo,“ dodala mluvčí chomutovské policie por. Mgr. Miroslava Glogovská.

PSALI JSME TAKÉ: DRAMA / VIDEO: Na toaletách v areálu nádraží v Klášterci nad Ohří byl pobodán muž! S těžkým zraněním byl transportován letecky do nemocnice

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Kriminalisté vyšetřují včerejší útok v Klášterci nad Ohří jako pokus o vraždu

Comments are closed.