Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Školní okénko Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Dvanáctiletý chlapec včera odpoledne zmizel z dětského hřiště U Vodárny na Praze 2. Neviděli jste ho někde?

BABICE U ŘÍČAN – Policisté intenzívně aktuálně pátrají po 12letém chlapci, který se doposud nevrátil domů. Naposledy byl viděn v 15 hodin na dětském hřišti U Vodárny na Praze 2. Viděli jste ho? Volejte prosíme linku 158.

Policisté vyhlásili krátce po půlnoci ze dne 27. na 28. dubna 2022 pátrání po 12letém chlapci z Babic u Říčan, který se do současné doby nevrátil do místa bydliště. Jeho pohřešování nahlásila matka a policistům sdělila, že byl chlapec naposledy viděn kolem 15. hodiny dne 27. dubna na Praze 2 na dětském hřišti U Vodárny.

Pohřešovaný David Pangrác je asi 165 cm vysoký, váží 60 kg, má krátce střižené špinavé blond vlasy a modré oči. Na sobě měl oblečené černé kalhoty – kapsáče, černou mikinu a bílé tenisky. Na jedné botě s červenou tkaničkou a na druhé s bílou.

Je pravděpodobné, že by se chlapec mohl zdržovat na území hlavního města Prahy. Pokud máte jakékoliv informace o tom, kde by se pohřešovaný David Pangrác mohl nacházet nebo jste ho někde viděli, ozvěte se prosím ihned policistům na linku 158. Za pomoc s pátráním děkujeme.

Zdroj: Policie ČR

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz