Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME TRAGÉDII: Ve Zlíně na krajském úřadě došlo k vraždě! Střelec nejprve zabil svou bývalou přítelkyni a poté obrátil zbraň proti sobě

ZLÍN – Střelbu v budově Krajského úřadu ve Zlíně dnes dopoledne nepřežila třicetiletá úřednice!  Podle dosavadních informací devětadvacetiletý muž zastřelil svoji bývalou třicetiletou partnerku, zaměstnankyni úřadu a následně se neúspěšně pokusil o sebevraždu. Žena na místě zemřela. Střelec byl pod dohledem policistů s těžkým zraněním převezen do nemocnice.

Podezřelý muž není oprávněným držitelem zbraně. Ke střelbě použil zbraň registrovanou na jinou osobu. Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu s ním nemohou být provedeny žádné úkony trestního řízení. V nemocnici podstoupil operaci a podle zdravotníků je v přímém ohrožení života.

Ihned po oznámení na místo vyrazily dostupné síly a prostředky. Prvosledové hlídky, policisté z pohotovostně eskortního oddělení, policisté z obvodního oddělení, psovod se služebním psem, kriminalisté a městští strážníci. Budovu jsme uzavřeli a provedli kontrolu objektu. Žádná jiná podezřelá osoba se zde nenacházela. Následně jsme proto ponechali uzavřené pouze čtrnácté patro, kde k události došlo.

Na místě jsou stále krajští kriminalisté, kteří zjišťují přesné okolnosti této tragédie.

Autor: mjr. Mgr. Simona Kyšnerová

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz