Krimi Městská policie Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: V Rožnově pod Radhoštěm došlo k trojnásobné vraždě a následné sebevraždě! Střelec tam zavraždil pětatřicetiletou družku a jejich děti ve věku šest let a čtyři roky

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Střelec v rodinném domě v Rožnově pod Radhoštěm zabil svoji družku i jejich dvě děti a poté obrátil zbraň proti sobě. O rodinné tragédii jsme dnes již aktuálně informovali…

Dnes dopoledne krátce po půl desáté jsme přijali oznámení o tom, že v Rožnově pod Radhoštěm došlo k násilnému trestnému činu. Podle dosavadních informací devětačtyřicetiletý muž zastřelil svoji pětatřicetiletou družku a jejich děti ve věku šest let a čtyři roky. Poté zbraň obrátil proti sobě. Svým zraněním na místě podlehl. Jednou z obětí je policistka ze Vsetínska.

Případ policisté předběžně kvalifikovali jako trojnásobnou vraždu a sebevraždu.

Na místě jsou stále krajští kriminalisté, soudní lékaři a specialisté z OKTE Brno, kteří zjišťují přesné okolnosti této tragédie. Pracovat zde budou minimálně do ranních hodin.

Poznámka redakce: Střelec byl údajně zástupce ředitele Městské policie na Vsetínsku, žena pak byla policistkou ve Vsetíně.

Autor: mjr. Mgr. Simona Kyšnerová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz