Královehradecký Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Trutnovští policisté intenzivně pátrají po 49letém muži, který včera dopoledne odešel k lékařce, kam však již nedorazil

TRUTNOVSKO – Pomozte policistům v pátrání po 49letém asi 170 cm vysokém muži, který včera odešel k lékaři, kam se nedostavil. Od té doby je nezvěstný!

Na sobě má modrou bundu a kalhoty, šedé tenisky a přes rameno černou tašku. Pokud muže, který by mohl být v ohrožení života, uvidíte, volejte 158…

Trutnovští policisté od včerejšího odpoledne intenzivně pátrají po 49letém muži, který včera dopoledne odešel k lékařce, kam však již nedorazil. Jedná se o člověka, který je zbaven svéprávnosti a umí se orientovat v čase a prostoru. Neumí číst ani psát.

Muž je vysoký 170 cm, silnější postavy a vlasy má hodně nakrátko. Včera měl na sobě oblečenou modrou bundu, modré rifle, šedé tenisky a přes rameno měl textilní brašnu černé barvy.

Trutnovská policie žádá občany, kteří by si výše popsaného muže všimli ve městě a samozřejmě i mimo něj, nechť nás neprodleně kontaktují na bezplatné lince 158. Děkujeme.

Více: zde.

Autor: por. Pižlová Šárka, DiS.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz