Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Případem domácího násilí se zabývají tepličtí kriminalisté! Obětí brutálního běsnění svého druha se stala žena z Bíliny

BÍLINA – Případem domácího násilí se zabývají tepličtí kriminalisté. Obětí běsnění svého druha se stala 34letá žena z Bíliny. Nejméně od jara roku 2021 do současné doby jí její druh a otec společného dítěte fyzicky napadal, a to nejméně dvakrát až třikrát týdně.

Bil jí pěstmi do obličeje i těla, kopal jí do nohou, tahal za vlasy a dokonce jí i hrozil s nožem v ruce, že jí uřízne hlavu. Dále poškozenou ženu zamykal v bytě a neustále jí vyhrožoval. Toto jeho jednání se navíc dělo i za přítomnosti nezletilých dětí. Ženě vznikaly v důsledku napadání různá zranění.

Policejní komisař po zajištění důkazního materiálu sdělil útočníkovi obvinění hned ze tří trestných činů, a to týrání osoby žijící ve společném obydlí, omezování osobní svobody a nebezpečné vyhrožování. Zároveň byl podán podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby.

Soud však nahradil vazbu uložením předběžného opatření a muže propustil na svobodu. V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na 4 roky.

Autor: por.Bc.Ilona Gazdošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: Případem domácího násilí se zabývají tepličtí kriminalisté! Obětí brutálního běsnění svého druha se stala žena z Bíliny

Comments are closed.