Krimi Olomoucký Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Hádka skončila bodným zraněním! Byt bývalé partnerky v Olomouci nakonec opustil s bodnou ranou v zádech

OLOMOUC –  Olomoučtí kriminalisté obvinili 40letou ženu z Olomouce ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

V pátek 14. října večer si dotyčná pozvala do bytu v centru Olomouce bývalého partnera. Během návštěvy mělo mezi nimi dojít ke slovní rozepři a později i ke vzájemnému fyzickému napadení. To nakonec vygradovalo až natolik, že měla žena svého hosta bodnout do oblasti zad. Vzniklý konflikt patrně zapříčinily nevyřešené dluhy mezi bývalými partnery.

Tísňovou linku 158 kontaktovala nakonec sama žena se sdělením, že byla fyzicky napadena ze strany svého přítele. Zasahující policisté zjistili, že na místě se nacházející 32letý muž utrpěl krvácející bodné zranění, se kterým jej přivolaní zdravotníci transportovali do Fakultní nemocnice Olomouc.

Žena se podrobila orientačnímu testu na drogy s pozitivním výsledkem na metamfetamin. Alkohol u ní vyloučila provedená dechová zkouška. Krátce po činu ji policisté zadrželi a umístili do policejní cely. Zadržená žena nebyla v minulosti pravomocně odsouzena pro trestný čin a stejně tak nebyla ani nikdy projednávána pro jakékoliv přestupkové jednání.

Trestní stíhání probíhá na svobodě. V případě prokázání viny a odsouzení hrozí ženě trest odnětí svobody na tři léta až deset let.

Autor: por. Bc. Petra Vaňharová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz