Horská služba ČR HZS Královehradecký Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: I nadále pokračuje rozsáhlé intenzívní pátrání po pohřešované ženě a tříletém chlapci na Trutnovsku! Nasazen je i tým STOPA… Matka se synem odešla neznámo kam

TRUTNOVSKO – I nadále pokračuje rozsáhlé intenzívní pátrání po pohřešované ženě a chlapci na Trutnovsku! Od včerejška se do pátrání zapojilo na osmdesát policistů, hasičů a členů horské služby. Do akce je nasazena i desítka psů, termovize a tým STOPA. Kvůli nevhodným letovým podmínkám nemohl být však nasazen vrtulník.

Hlídky policistů se pohybují v horském terénu na čtyřkolkách, šestikolkách i lyžích. Řidiči autobusů ani taxislužeb nepotvrdili přepravu dané dvojice. Od občanů přijímáme telefonáty s různými informacemi, které okamžitě prověřujeme. Bohužel ani jeden z nich nevedl k dohledání pohřešovaných.

„Stále žádáme občany o všímavost a případné kontaktování linky 158.“

V pátečních odpoledních hodinách na obvodním oddělení v Libčicích oznámil muž, že pohřešuje svou 40letou partnerku a společného 3letého syna. Tamní policisté zjistili, že měla odjet osobním vozidlem do Pece pod Sněžkou. Shodou okolností v podvečerních hodinách zavolala na obvodní oddělení Pec pod Sněžkou majitelka jednoho z penzionů, že se u ní 25.12. ubytovala žena s malým dítětem, která měla 30.12. v dopoledních hodinách ukončit pobyt. Žena, kterou naposledy viděla v úterý 27.12. dopoledne, je však nekontaktní, pokoj je uzamčen a její vozidlo stojí před penzionem.

Policisté celou noc zjišťovali okolnosti jejich zmizení, zda nejsou hospitalizovaní v nemocnici, nejsou v jiném ubytovacím zařízení,  nebo někde v okolí, ale bohužel je zatím nenašli.

Žádáme občany, kteří by mohli podat jakoukoliv informaci k pohřešované ženě a jejímu synovi, aby okamžitě zavolali na linku 158, nebo se dostavili na jakoukoliv policejní služebnu.

Bližší informace k pohřešovaným – ženadítě. (Pokud budou odkazy nefunkční, pátrání bylo odvoláno. Zatím se tak bohužel nestalo)

Autor: por. Iva Kormošová

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: I nadále pokračuje rozsáhlé intenzívní pátrání po pohřešované ženě a tříletém chlapci na Trutnovsku! Nasazen je i tým STOPA… Matka se synem odešla neznámo kam

Comments are closed.