Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Pardubický Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Při ranním střetu čtyř osobních automobilů na silnici I/37 u obce Lukavice se zranilo sedm lidí

LUKAVICE – Při ranním střetu čtyř osobních aut na silnici I/37 u obce Lukavice na Pardubicku se zranilo sedm lidí. Na místě vážné nehody zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů. 

Silnice I/37, hlavní tah z Chrudimi na Vysočinu, je z důvodu vážné dopravní nehody v úseku mezi obcemi Lukavice a Nasavrky uzavřena. Předpokládaná doba uzavírky je do 12 hodin.

Na místo byla vyslána jednotka ze stanice v Chrudimi a dobrovolné jednotky ze Slatiňan a Nasavrk. Průzkumem hasiči zjistili, že je zraněno sedm osob. Jedna zaklíněná osoba je těžce zraněna. K jejímu vyproštění bylo nutné použít i hydraulické vyprošťovací zařízení.

FOTOGALERIE…

K nehodě byl povolán i vrtulník letecké záchranné služby, který následně transportoval zraněnou osobu do nemocnice. Ostatní zraněné osoby byly předány do rukou zdravotníků Zdravotnické záchranné služby Pardubického kraje. Příčina nehody bude vyšetřována policií. Komunikace je uzavřena.

Po zadokumentování nehody policisty a odstranění následků, což bude podle našich informací ještě nějakou dobu trvat, bude silnice opět otevřena.

Zdroj: HZS Pardubického kraje
(mp)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “OBRAZEM: Při ranním střetu čtyř osobních automobilů na silnici I/37 u obce Lukavice se zranilo sedm lidí

  1. Pingback: florist waco texas
  2. Pingback: loose leafs wraps

Comments are closed.