Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Liberecký Městská policie Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Pátrání Plzeňský Policie Praha Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Správa železnic Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železnice železniční trať Zlínský Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Anonymní výhružky evidují policisté i v dalších krajích Česka a v současnosti se jim věnují příslušní krajští kriminalisté

ČESKO – Anonymní výhružky evidují policisté i v dalších krajích Česka a v současnosti se jim věnují příslušní krajští kriminalisté.

Jihomoravští policisté řeší od rána několik anonymních oznámení o uložení bomby ve vlacích, nádražích a poště v Nádražní ulici v Brně. Provádíme standardní opatření a šetření k pachateli.

Policisté na Vysočině zkontrolovali v souvislosti s oznámením dnes ráno dva vlaky. Ve stanici v Ostrově nad Oslavou a v Havlíčkově Brodě jsme evakuovali cestující do bezpečného prostoru. Žádné podezřelé předměty jsme nenašli a oba vlaky pokračovaly v jízdě.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz