babybox Karlovarský Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Zdravotníci Karlovarské krajské nemocnice dnes v babyboxu nalezli zdravou holčičku

KARLOVY VARY – Zdravotníci Karlovarské krajské nemocnice dnes odpoledne v babyboxu nalezli zdravou holčičku. Informaci potvrdil zakladatel babyboxů v Česku Ludvík Hess, který holčičku pojmenoval Georgia.

„Georgia vstoupila do nového života dvířky babyboxu Karlovarské krajské nemocnice v pátek 10. února v 14:58. Je to den pro mne významný, protože má 12. narozeniny můj nejmladší syn Antonín Václav Hess,“ uvedl Ludvík Hess alias Babydědek Lu.

Georgia byla oblečená do růžového overalu, zřejmě po starší sestře, takže ji byl o dvě čísla větší. Na hlavě měla růžovou pletenou čepičku. Vzápětí mi volala přívětivá vrchní sestra Alžběta Novotná: „Holčička je v pořádku a podle ošetření pupku bych řekla, že přišla na svět v porodnici. U sebe měla dopis s informací, že se narodila 6. února. Maminka lituje, že si ji z vážných důvodů nemůže nechat.“

Jistě se ptáte, proč se jmenuje Georgia. Je to jméno, které dostala adoptivní dcera velké protagonistky babyboxů Zuzanky Isabelly T. , dámy, kterou obdivuju. Její adoptivní dcera se narodila ve Spojených státech v Atlantě, v hlavním městě státu Georgia, odtud její jméno. Zuzanka Isabella ji získala a přivezla si ji do Čech. Georgia je dnes krásná mladá dáma chystající se studovat konzervatoř.
Georgia je třetí karlovarské děťátko a druhé letošní celkem, třetí karlovarská holčička a 136. holčička z babyboxu!

Jaroslav Černý, marketingový manažer České mincovny, už razí pro Georgii zlatý dukát, kterým obdarovává Česká mincovna všechna děťátka odložená do babyboxů.

Ať žije Georgia Karlovarská! Ať žije Georgia z Atlanty!

Zdroj: Babydědek Lu
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Zdravotníci Karlovarské krajské nemocnice dnes v babyboxu nalezli zdravou holčičku

  1. Pingback: check that

Comments are closed.