Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po 22leté ženě z Berounska, která trpí autoimunitní poruchou a musí pravidelně docházet k lékaři! Neviděli jste ji někde?


BEROUNSKO – Policisté pátrají po 22leté ženě z Berounska, která trpí autoimunitní poruchou a musí pravidelně docházet k lékaři.

Naposledy byla v kontaktu s rodinou 20. dubna, proto je zde důvodná obava o její život. Pokud ji uvidíte, volejte linku 158.

Berounští kriminalisté pátrají po 22leté Daniele Pálčikové z Králova Dvora, jejíž pohřešování oznámila na linku 158 její matka. Svou dceru naposledy viděla 19. dubna v devět hodin večer v místě bydliště a následující den, 20. dubna v dopoledních hodinách, s ní byla v kontaktu po SMS zprávách.

Pohřešovaná své matce v SMS zprávě napsala, že přespí u kamarádky do druhého dne, tj. 21. dubna, a večer přijede domů, kam už ale nedorazila. Od té doby je její mobilní telefon nedostupný a Daniela o sobě již nedala žádnou zprávu.

Daniela je vysoká 158 – 160 cm, střední postavy. Má hnědé oči, středně dlouhé rovné vlasy hnědé barvy s blond melírem (barva vlasů na fotografiích nejsou aktuální). Nosí dioptrické brýle, které ale nemusí mít zrovna na sobě. Naposledy na sobě měla mít modrý kabát pod kolena (kabát s nařasenými rameny), černé džíny, černé plátěné tenisky a černý batoh.

Vzhledem k tomu, že Daniela trpí autoimunitní poruchou a musí pravidelně navštěvovat lékaře, je zde důvodná obava o její život a zdraví. Pokud pohřešovanou ženu uvidíte, nebo máte k ní či jejímu pohybu jakékoliv informace, kontaktujte policisty na tísňové lince 158.

Děkujeme všem předem za pomoc s pátráním a poznatky, které by nám pomohly k jejímu nalezení.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz