Jihočeský Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

PÁTRÁNÍ: Policisté z Jindřichova Hradce pátrají od května po pohřešovaném sedmačtyřicetiletém muži žijícím v obci Strmilov! Neviděli jste ho někde?


JINDŘICHŮV HRADEC – Máte informace o tomto muži? Volejte 158. Naposledy byl viděn 17. května na vlakovém nádraží v Jindřichově Hradci. Chystal se jet do Prahy. Od té doby o něm nikdo nemá žádné informace. Pátrání PČR bylo prozatím bezvýsledné.

Policisté z Jindřichova Hradce pátrají po pohřešovaném sedmačtyřicetiletém muži žijícím v obci Strmilov. Muž byl naposledy viděn dne 17. května 2023 v osm hodin ráno na vlakovém nádraží v Jindřichově Hradci. Ze svého současného bydliště odešel bez svého mobilního telefonu a bez léků, které dlouhodobě užívá.

Muž je vysoký asi 170 cm. Oblečen byl v šedých teplácích a hnědočerné kožené bundě. Na nohou měl bílé sportovní boty. V levém uchu má náušnici.

Policisté se v dané věci se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži obracejí na širokou veřejnost. Jakékoliv informace o hledaném muži přijmou na kterékoliv policejní služebně nebo na tísňové lince Policie ČR 158.

Policisté předem děkují za spolupráci.

Autor: nprap. Věra Mžiková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz