hudba Kultura kulturní akce Plzeňský společenská akce Sport Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

NAPSALI JSTE NÁM: Vítězná mise BASTA CHEERLEADERS z.s. na Mistrovství ČR 2023 POKRAČUJE!!


PLZEŇ – Dne 10.června proběhlo v Plzni oficiální Mistrovství České republiky malých divizí ve Sportovním cheerleadingu. Na tuto soutěž se nominovali pouze nejlepší účastníci České Národní Cheer Ligy, v soutěžní sezóně 2022/23.

„Na MČR malých divizí, se z našeho klubu nominovalo, s potřebnými body z České Národní Cheer Ligy, celkem 14 soutěžích sestav! Měli jsme tak zároveň nejvíce startujících skupin ze všech klubů v České republice. Účast jsme si vybojovali v dětské juniorské a seniorské kategorii.“

Jde o soutěž obsazenou těmi nejlepšími cheerleaders z celé ČR. Jsem velice ráda, že jsme i na tomto MČR malých divizí zaznamenali úspěch, a to hned ve třech kategoriích. Bronzovou medaili v kategorii INDIVIDUAL MINI L2 získala Anežka Žirová pro Teplice, stříbro si vybojovaly Veronika Dragonová a Sofie Němcová z Ústí nad Labem v kategorii DOUBLES PERFORMANCE POM FREE STYLE MINI. ZLATOU medaili a tím i titul Mistryň České republiky v kategorii DOUBLES PERFORMANCE HIP HOP JUNIOR, do Ústí přivezly Veronika Dragonová a Vanesa Paraschiv.

Mistrovství ČR malých divizí ve sportovním cheerleadingu, je určeno pro méně početné skupiny a individuální sestavy a nás těší, že i v tomto odvětví náš klub získává ocenění.

FOTOGALERIE…

„Tímto bych chtěla moc poděkovat trenérům, rodičům dětí, všem našim sponzorům a v neposlední řadě městům Ústí nad Labem, Teplice, Jílové a Krupka za finanční podporu!“

Sportovní klub BASTA CHEERLEADERS z.s. byl založen v roce 1994 v Ústí nad Labem a v současnosti nabízí atraktivní sportovní vyžití dětem od 4let ve svých tréninkových střediscích v Ústí nad Labem, Teplicích a Jílovém u Děčína.

Autor: Radka Bandasová
Předsedkyně a šéftrenérka
BASTA CHEERLEADERS z. s.