Auto-Moto dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Při nehodě osobního automobilu u Valašského Meziříčí se zranili dva lidé!


VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ – Včera po sedmnácté hodině vyjížděli hasiči ze stanice Vsetín a Valašské Meziříčí k nahlášené dopravní nehodě osobního automobilu se dvěma zraněnými, která se stala na silnici č.57 ze Vsetína do Valašského Meziříčí.

Po příjezdu na místo události se jedna osoba nacházela mimo vozidlo, té poskytovali první pomoc svědci nehody. Druhá osoba byla stále ve vozidle. Hasiči osobu vyprostili s pomocí páteřové desky. Oběma zraněným osobám poskytovali hasiči předlékařskou pomoc až do příjezdu záchranářů. Následně byly obě zraněné osoby převezeny posádkami záchranářů do nemocnice ve Zlíně.

FOTOGALERIE…

U havarovaného vozidla provedli hasiči protipožární opatření. Silnice byla v tom čase asi na čtyřicet pět minut uzavřena a poté byl provoz řízen policií kyvadlově jedním pruhem. Po naložení vozidla odtahovou službou provedli hasiči úklid vozovky a vrátili se zpět na základnu.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(DM)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz