dobrovolní hasiči HZS Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický pieta Plzeňský Praha Sbor dobrovolných hasičů smutná zpráva Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

PIETA: Hasiči se dnes odpoledne rozloučí s tragicky zesnulým kolegou pprap. Zdeňkem Hejdukem


ČESKO – K uctění památky zesnulého hasiče jednotky Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje, který zemřel při výkonu služby dne 19. července 2023, byly na všech budovách Hasičského záchranného sboru České republiky (HZS ČR) staženy vlajky na půl žerdi. 

V den pohřbu, který se uskuteční dnes, tedy ve středu 26. července 2023, se shromáždí technika HZS ČR se zapnutými výstražnými světelnými zařízeními (bez zvukového signálu) před stanice a hasiči v zásahovém stejnokroji uctí památku zesnulého kolegy minutou ticha. Pieta proběhne od 13:00 do 13:01 hodin.

Dnes ve 13:00 hodin proto vyjedou hasiči s technikou před stanice a uctí památku jejich tragicky zesnulého kolegy a kamaráda pprap. Zdeňka Hejduka z kolínské stanice minutou ticha. Vzpomeňte s nimi.

Zdroj: HZS ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz