Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava drážní hasiči HZS kolejiště Krimi Olomoucký Policie požár Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Správa železnic stroj Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železnice železniční trať Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ: Na železničním přejezdu v Olomouci se střetl vlak s nákladním automobilem! Kamion a osobní auto pohltily plameny


OLOMOUC – Aktuálně zasahují složky Integrovaného záchranného systému ČR u střetu vlaku a nákladního vozu, ke které došlo na železničním přejezdu na Divišově ulici v Olomouci. Nákladní vozidlo a jedno osobní auto po nehodě začalo hořet!

Čtyři lidé byli při nehodě s následným požárem zraněni. Na místě zasahuje osm jednotek hasičů, kteří poskytli první pomoc zraněným a evakuovali z vlaku asi 30 cestujících.

Na přejezdu ve stanici Olomouc-Bělidla došlo ke střetu vlaku Českých drah s kamionem, následkem čehož vznikl požár vlaku. Díky rychlé reakci vlakvedoucího a strojvedoucí byli všichni cestující včas evakuováni. Z důvodu srážky nákladního auta s vlakem a následného požáru je zastaven provoz vlaků v Olomouci. Událost ovlivňuje dopravu, a proto se před cestou informujte, jak to na síti vypadá. Aktuální fotky od našich hasičů.

FOTOGALERIE…

Zdroj: Policie ČR
a České dráhy
a Správa železnic

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz