Konference Kultura kulturní akce Pomáháme prevence Školní okénko společenská akce stroj Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Ovládněte umění vyjednávání: Workshopy Zdeňka Drexlera připravují budoucí obchodní lídry


ÚSTÍ NAD LABEM – V rušných prostorech Obchodní akademie v Ústí nad Labem se odehrává netradiční událost. Zdeněk Drexler, zkušený odborník na komunikaci a vyjednávání, vede workshopy, jejichž cílem je vybavit příští generaci obchodních lídrů dovednostmi nezbytnými pro zvládání složitého světa korporátního vyjednávání.

Workshopy, které probíhají ve spolupráci se zkušenou učitelkou Ing. Alenou Jonákovou, se zaměřují na praktické aspekty vyjednávání pro fiktivní firmy, projekt, který simuluje reálné obchodní scénáře a vyzývá studenty k kritickému myšlení a efektivnímu vyjednávání. Tento inovativní přístup připravuje studenty nejen na Mezinárodní veletrh fiktivních firem, ale také v nich vzbuzuje důvěru pro zvládání skutečných obchodních vyjednávání. V dnešní rychle se měnící a vzájemně propojené globální ekonomice je schopnost efektivně vyjednávat důležitější než kdy dříve.

Workshopy Zdeňka Drexlera zdůrazňují nezbytnost této dovednosti, když vedou paralely mezi strategiemi používanými v obchodních jednáních s vysokými sázkami a každodenními interakcemi. Důraz je kladen na praktické, aktivní učení, kde jsou studenti povzbuzováni k účasti na rolích, analýze případových studií a účasti na skupinových diskusích. Zpětná vazba od účastníků je převážně pozitivní, mnozí z nich zdůrazňují jasnost a aplikovatelnost vyučovaných konceptů.

Metodický přístup Zdeňka Drexlera, kombinovaný s jeho rozsáhlými zkušenostmi, včetně tréninku s Gary Noesnerem, zakladatelem a bývalým šéfem jednotky krizového vyjednávání FBI, poskytuje pevný základ pro studenty. Jak workshopy končí, účastníci neodcházejí jen s teoretickým porozuměním vyjednávacích taktik; jsou vybaveni nástroji, které jim budou sloužit dobře za hranicemi akademie. Ve světě, kde je komunikace klíčem, jsou Drexlerovy workshopy majákem, který vede budoucí lídry k úspěchu v jejich osobním i profesionálním životě.

Pro více informací o workshopech vyjednávání Zdeňka Drexlera a jeho službách navštivte zdenekdrexler.cz/negotiatior.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz