dobrovolní hasiči Doprava HZS Královehradecký Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Pohřešovaná seniorka z Dvora Králové nad Labem byla po týdnu nalezena bez známek života…


DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM – Pátrání po pohřešované ženě nemělo šťastný konec. K policistům se při hledání přidaly desítky hasičů – profesionální a dobrovolní, potápěči i kynolog.

Týden trvalo pátrání po pohřešované seniorce v okolí Dvora Králové nad Labem. Na žádost Policie ČR se už 16. listopadu zapojily do hledání seniorky také jednotky požární ochrany. Pohybovaly se na různých místech v okolí, důkladně se prohledávalo také koryto řeky Labe.

Včera nakonec nalezli policisté ženu bez známek života. Do rozsáhlé akce se zapojily jednotky HZS Dvůr Králové nad Labem, Jaroměř, Velké Poříčí, Trutnov, dobrovolní hasiči JSDH Jaroměř, Verdek, Žireč, Kuks, Havlovice, Hajnice. Na místě se také vystřídali hasičští potápěči z centrální stanice Hradec Králové a HZS Olomouckého kraje a kynolog HZS Kraje Vysočina. Hasiči se po celou dobu řídili pokyny policistů, kteří případ nadále vyšetřují.

Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz